Er zijn verschillende manieren om te liften in Griekenland. Een van de makkelijkste is om een ​​ritje met een ander voertuig dat reist langs de weg spannen. Ze zullen meestal gewoon halen u op en nemen u mee naar uw bestemming. Als ze terughoudend om je alleen te laten voor de dag lijken, probeer dan een andere route.

Als je merkt dat je gestrand en zonder een rit, kunt u proberen te liften te voet of per fiets. De meest voorkomende plaatsen Om mee te liften in Griekenland zijn stranden, heuvels, en zelfs rond snelwegen. Vergeet niet om geduldig te zijn en niet onbeleefd of krijgen in argumenten met de chauffeurs.

U zult willen liften naar Griekenland in de nacht of vroeg in de ochtend. Dit komt omdat de meerderheid van de mensen zal worden op dit moment van de dag. Ook is liften in Griekenland vaak gedaan op een fiets. Als u niet beschikt over een goede plek om te liften naar Griekenland te vinden, kunt u ook naar beneden rijden naar een kleine stad in het land.

Als u niet beschikt over een auto, dan kunt u ook liften naar Griekenland in uw eigen auto. Er zijn veel openbare ruimtes die u in staat om te parkeren en hitchhike. Het is gebruikelijk om ze te vinden langs snelwegen, in fietspaden en in buurten. Kijk voor plekken waar mensen afhaken of het oppakken van mensen die op reis langs de snelweg.

Je moet veel water en voedsel te dragen bij het reizen naar Griekenland. Voordat u vertrekt, vragen of u kunt stoppen bij een kleine kant van de weg staan ​​om een ​​koud drankje en wat te eten voordat je hitchhike krijgen. De meeste mensen in Griekenland, zoals te stoppen langs de snelweg en een hapje of zitten op een berm eetcafe. Als je de kans krijgt, is het een goed idee om mensen te vragen voor ritjes.

Hitch liften in Griekenland is een van de beste manieren om de prachtige land te verkennen. Zolang je bereid bent en beleefd wanneer iemand ontmoeten op de weg, moet het een geweldige ervaring.

.