Tips en Trucs voor het Maken van Zelfgemaakte Chocolade Recepten

Pralines zijn al sinds de oudheid in Europa, Azië en Noord-Amerika. Maar voordat je gaat en probeer deze zoete traktatie maken, zult u wat basisgereedschap nodig. Bijvoorbeeld, als je gaat om warme chocolademelk te gebruiken, zal je een keukenmachine, een bakpan of een bakplaat, een mengkom en garde en een maatbeker nodig. Anders zou je willen denken over het gebruik van een premade chocolademengsel.

Maar hoe worden deze pralines voorbereid? Hoewel in het begin van de methoden voor het bereiden van pralsines beperkt waren tot het smelten of gieten van de chocolade in de vorm, nu de methoden zijn meer geavanceerde.

Warme chocolademelk bestaat uit smeltende chocolade in een container die geen deksel heeft. U vindt er een keukenmachine, een bakpan of een bakplaat, een maatbeker en klop nodig hebben. Dan gewoon giet de chocolade in de container en plaats het in de oven.

Als u op zoek bent naar een pauze van een hectische middag, kunt u profiteren van andermans woedeaanval nemen. Maar het ding met de meeste pralsines is dat ze een lange tijd te maken. Dus, als u op zoek bent naar een snelle oplossing, overwegen om een ​​premade chocolademengsel. Gewoon meng de chocolade met water en giet het in de mal die vooraf is bereid.

Als je iets anders wilt doen, kunt u zelfs een chocolade "praline" from scratch. Maak eerst het chocolademengsel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng een kopje chocolade met wat water en dan verwarm het mengsel tot net warm genoeg om de chocolade te smelten. Dit duurt een beetje geduld als het duurt ongeveer 20 minuten om deze klaar te maken.

Giet het chocolademengsel in de vorm en laat het in te stellen. Dit duurt maximaal een uur, maar je zou moeten opvallen zal na uitharden ongeveer een uur. Als je een beetje ongeduldig, kunt u deze terug te zetten in de oven tot het verhardt.

Zodra uw chocolade is uitgehard, kunt u een aantal praline chips toe te voegen in de mix en dan ben je klaar om een ​​heerlijk dessert te maken. dat heeft geur en smaak een chocolade's.

Pralsies kunnen worden bereid op een manier die u wilt, of u gebruik maken van gesmolten of premade chocolade. Er is echt geen grens aan wat je kunt doen met pralsies.

In feite zou ik u aanmoedigen om uit te proberen zo vele variaties van chocolade als je kunt. Dat komt omdat er zo veel variatie in de ingrediënten die kunnen worden gebruikt om een ​​heerlijke chocolade recept te creëren.

U kunt ook verschillende soorten chocolade te proberen. Bijvoorbeeld, het is altijd een leuke afwisseling om een ​​donkere chocolade pralines recept te proberen. U kunt ook een verscheidenheid van vruchten toe te voegen in het chocolademengsel om het rijker en romiger te maken.

Chocolade pralsies hebben een rijke chocolade smaak en een gladde textuur. Ze kunnen ook worden op smaak gebracht met noten en / of fruit. zoals toffee, amandel, kaneel. U kunt zelfs proberen beregening enkele op de top van een kopje koffie of cacao.

Je zou zelfs kunnen maken wat chocolade koekjes en chocolaatjes thuis als je wilt. Veel van de recepten online bellen voor de gedroogde vruchten te mengen met gesmolten chocolade om een ​​chocoladekoekje die een unieke smaak heeft te creëren.

Ik ben er zeker van dat pralsies nooit uit zal zijn van de stijl en je zal zeker genieten van het plezier van het uitproberen van verschillende versies van chocolade recepten die je nog nooit hebt geprobeerd tevoren. Als u uw eigen chocolade te maken, moet u de tijd om te leren over alle manieren waarop u de chocolade kunt gebruiken nemen.

Ook interessant

Chocolade

ChocoladeAls je aan chocolade denkt, komt er waarschijnlijk een warm gevoel van geluk en genot bij je op. Chocolade is ook niet voor niets een van de ...

Lees verder

Pralines

Tips en Trucs voor het Maken van Zelfgemaakte Chocolade ReceptenPralines zijn al sinds de oudheid in Europa, Azië en Noord-Amerika. Maar voordat je ga ...

Lees verder