Het opknappen van de IT-Apparatuur

Renovatie is een proces waarbij producten of componenten uit een productie-eenheid worden genomen en vervangen door nieuwe of gebruikte. Dit proces moet vaardigheden van zowel de technicus en de fabrikant de mogelijkheid om opnieuw bereiding onderdelen die kunnen worden beschadigd of gebroken en de juiste kennis van de producten geproduceerd.

Refurbishment

Verbouwingen kan de levensduur van een product uit te breiden door het verbeteren van de efficiƫntie van het product. Veel verwerkende industrie gebruik maken van renovatie om de productiviteit te verhogen en verhoging van de winstmarge. Het maakt ook gebruik van onderdelen die vaak niet meer in de vraag, zoals componenten die niet langer van een hoge kwaliteit of degenen zijn die niet kunnen worden standaard vormen en maten. Opknappen geeft ook fabrikanten een kans om nieuwe features en functies toe te voegen aan producten, of om producten duurzamer te maken.

Bij het opknappen van een stuk van machines, is het belangrijk dat de technicus in staat zijn om de onderdelen die nodig zijn te identificeren. Vaak zal machinefabrikanten nieuwe machines te ontwerpen met nieuwe onderdelen. Echter, als de technicus eventuele problemen met de onderdelen kan identificeren, dan kan hij ervoor zorgen dat de machine goed is gerepareerd.