Omdat de gegevens niet is veranderd, het is veel sneller dan digitaal, omdat het veel meer individuele onderdelen bevat. Deze hebben echter ook meer fouten dan de digitale.

Digital terminals kan informatie, die op een computer wordt verzonden op te slaan. Daarom kunnen ze worden aangesloten op andere computer systemen, en ze kunnen informatie aan andere computer systemen en te sturen. Deze kunnen ook worden gebruikt voor data-acquisitie.

De meeste terminals kunnen worden onderverdeeld in twee types, analoog en digitaal. De originele analoge terminal is erg traag en kan niet worden geopend door een computer. In tegenstelling, kan de digitale aansluiting snel genoeg om te worden gebruikt door een computer zijn, maar de digitale signalen zijn te snel voor de mens te begrijpen.

De gegevens worden overgedragen in een netwerk te controleren, zijn er verschillende soorten data controle. Netwerk monitor, bijvoorbeeld, stelt gebruikers in staat om te zien hoe hun systemen reageren op commando's. Spyware, aan de andere kant kan de communicatie tussen een programma en zijn eigenaar. Hierdoor kan de gebruiker om ongeautoriseerde toegang tot het systeem te voorkomen.

Anonimiteit andere functie terminals. Dit zijn terminals waarmee gebruikers anonieme gebruikers die niet kunnen worden getraceerd om ze te gebruiken. Dit betekent dat gebruikers kunnen worden geïdentificeerd op een manier die moeilijk te traceren terug.

Dataopname- en dataopslag zijn twee specifieke functies terminals. Eindstandige opname kan de opname van een specifieke gegevens, die vervolgens naar een andere computer wordt overgedragen, zoals een router of een FTP server. Het kan ook worden gebruikt om de gegevens van de gebruiker die via zijn terminal vast te leggen.

Gegevensregistratie en opslag zijn twee manieren waarop terminals een computer kan helpen. Soms wordt een terminal gebruikt als een netwerkapparaat. Daarom kan het concept van de servers worden uitgebreid tot verschillende types van terminals.

.

Ook interessant

Tijdregistratie

Tijd Opname - Tijd Opname SoftwareTijdregistratie maakt een bedrijf te zien in zijn beste licht en de persoon of personen die het beheer kunnen geni ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Tijdregistratie Software Is Essentieel voor het Succes van Uw WebsiteBezoekers van de website is essentieel om een ​​succesvol bedrijf. Wanneer een si ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Tijd Opname - Vertel de Bezoekers Volg Mij!"Vertel de bezoekers volg mij!" Dit was de slogan van een zeer populaire blog dat ik geblogd over onlangs. ...

Lees verder