Uw verloofde zal ademen in alle tabak dampen van uw sigaar of sigaret en je zal hen inademen. Als je aan boord, moet u een draagbare luchtreiniger opgezet om hulp te houden u droog en beschermd.

Een strand vakantie of een vakantie resort zijn veel meer casual dan een bruiloft. Dat betekent dat mensen roken en drinken vaker. Misschien wil je langs een mooi pepermuntje in het geval dat het paar u met besluit aan het licht te openen.

Trouwjurken zijn strakke en zeer klein. Je wilt niet te lopen door het gangpad in een losse en onthullende jurk en bloot uw huid aan iedereen. Roken tijdens het dragen van uw bruiloft jurk is gewoon niet iets dat je wilt doen.

Zelfs als je wilt roken tijdens de dag waarop u het dragen van uw trouwjurk, wil je niet te laten merken door. De handigste manier om het in te voeren is door middel van je armen. Voorkomen dat je vingers in je mond en niet te laten de rook filter onderaan de achterkant van je keel.

Als u het dragen van een twee-delige trouwjurk, is de kans groot dat uw verloofde draagt ​​wit. Dit is prima, zolang hij of zij bereid is om een ​​praatje met u te doen. Uw trouwjurk is belangrijker dan een man die je ontmoet in een bar! Laat hem of haar weten dat je er voor het romantische deel van de dag.

Roken wanneer u met uw verlovingsfeest is een ander ding dat is natuurlijk. U zult zitten met je vriend of echtgenoot, zijn vrienden en misschien zijn ouders. De hechting ogenblik is één van de hoogtepunten van de avond en de verleiding van sigaretten zal groot zijn.

Draag losse kleding. altijd pack een pepermuntje en een extra sigaret. Vergeet niet om van alcohol weg te houden en houd je ogen open. Vergeet niet de trouwring!

.

Ook interessant

Trouwkleding

De bruidssieraden die de bruiden dragen, zijn ook de bruidsjurken. De bruidsmeisjes krijgen ook huwelijksjuwelen om te dragen tijdens hun huwelijksce ...

Lees verder

Bruidsjurk

De Juiste Grootte Is Altijd Een Goede OptieEr zijn een heleboel van trouwjurken die er zijn, en ze ziet er geweldig uit. Ze hebben allemaal grote det ...

Lees verder

Bruidsjurken

Tips voor het kiezen van uw perfecte bruidsjurkAls het op een bruiloft aankomt, is er niets dat meer wordt verwacht dan de bruidsjurk en bruidsmeisjes ...

Lees verder