Er waren fonteinen, pilaren, een extreem hoog klok, etc. Royal geplaatst al deze in de Terras Huis om zijn rijkdom en weelde te tonen.

Oneof de andere unieke kenmerken van de houten huis is de deuren. De gangen in het huis zijn volledig bedekt met houten deuren en er waren met de hand gesneden houten lijsten en deuren door het hele huis.

De kosten van het hout, evenals de uitgebreide houten decoraties, zoals eerder vermeld, maakte het houten huis een van de duurste huizen ooit gebouwd. Het was duurder dan veel van de woningen gebouwd vandaag.

Vanwege de kosten, Royal wilde dit project geheim te houden en was blijkbaar boos toen de koning van Schotland naar Londen kwam, en klaagde dat Royal zijn belofte hem trouw te blijven had gebroken. Het enige goede ding Royal kan zeggen over het terras was dat het "zeer aangenaam ingericht". Dit was niet verwonderlijk, want, volgens de normen van de tijd, was het nogal extravagant.

Zelfs vandaag de dag, zijn er een aantal mensen die de legitimiteit van het terras te twijfelen. Dit heeft geleid tot mensen die beweren dat het huis werd gebouwd door fraude, en dat er was niemand die erin leven, gewoon als een huis van luxe.

Om een ​​of andere reden, wordt er gezegd dat het terras nog niet is bezet, maar dat het wordt gebruikt voor privé-entertainment, vooral voor bruiloften en feesten. Dat zou eigenlijk verklaren de populariteit van het huis, waardoor het een van de meest gewilde woningen in de wereld van vandaag maakt.

.

Ook interessant

Bouw

Hoe Vindt u de Beste Constructie BedrijfAlle bouwbedrijven moeten een grondige en zorgvuldige onderzoek ondergaan om de meest geschikte bedrijf te vi ...

Lees verder

Bouwafwerking

Loodgieter Opdrachten In De Bouw SectorDe kunst van het pleisterwerk is zeer belangrijk voor de bouwsector. Er zijn veel banen in verband met deze be ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Dit is zeer belangrijk voor het vinden van een aannemer, want er gevallen waarin u nodig zal zijn om extra geld uit te geven als u niet tevreden bent ...

Lees verder

Bouw

Interessante links