De verwarming kan dan worden in- en uitgeschakeld met behulp van de stroomonderbreker. Als de stroomonderbreker niet lukt, moet u uw elektrische bedrijf te bellen zo snel mogelijk.

Je moet ervoor zorgen dat alle kabels zijn aangesloten op het circuit of stopcontact. Je moet ervoor zorgen dat het toestel niet wil gaan aan en uit als de elektrische aansluitingen worden gemaakt.

Elektrische componenten mogen niet in een vuile of vochtige plaats worden gebracht. Elektrische onderdelen moeten worden afgevoerd. Je moet ervoor zorgen dat u beschikken over de apparatuur correct.

Controleer of uw kachel is voorzien van een handmatige schakelaar. Als het toestel is voorzien van een handmatige schakelaar, moet het een veiligheidsvoorziening op hebben zodat deze alleen kan worden ingeschakeld door jou.

Controleer de stroomonderbreker elke maand of zo. Als de stroomonderbreker moet hebben gefaald en moet u uw elektrische bedrijf belt, moet u ervoor zorgen dat u niet naar buiten. Het is niet raadzaam om een ​​back-up switch gebruiken terwijl je breaker faalt.

Kachels die worden aangedreven door gas kan burn-out als ze overbelast. Als dit gebeurt, moet je naar beneden zet de verwarming en de temperatuur te verlagen tot het gas is uitgeput.

Uw systeem moet niet worden overgelaten continu aan. Als u een warmtepomp en je moet de temperatuur van de pomp te verhogen om te compenseren voor het verlies van warmte uit het brandhout.

.

Ook interessant

Elektro componenten

Als je iets verkeerd in uw eerste onderzoek, zult u de meeste kans hebben om veel geld uit te geven om het te repareren. Als u de aankoop van een ele ...

Lees verder

Raspberry PI

U zult ook moeten kopen, een zaak voor de Raspberry Pi. Deze case heeft verschillende compartimenten en slots. Je moet om het te houden georganiseerd. ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommig ...

Lees verder