Verschillende Soorten overspanningsbeveiliging

Wanneer u elektrische apparatuur te kopen, zorg ervoor dat je het met overspanningsbeveiliging. Het is van het allergrootste belang. Dit kan helpen voorkomen en uw elektronische apparaten te redden van je te beschadigen.

Overspanningsbeveiliging

Er zijn verschillende soorten van overspanningsbeveiliging op de markt beschikbaar, dus je moet zorgen dat je niet te betalen voor iets dat is niet nodig. Echter, niet alle van deze vormen van bescherming is uw elektronische apparaten van overstroom of een storing van het apparaat als gevolg van overspanning te beschermen.

Het hangt allemaal af van het doel en het type apparaat dat u zoekt op het kopen, dus dit zijn de meest voorkomende vormen van Overspanningsbeveiliging. Dit zijn ook de formulieren die u moet zoeken.

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende vorm van overspanningsbeveiliging op de markt. De meeste apparaten dat de bescherming van een zekering hebben een veer,-trip knipperen zekering. Dit zal trippen als de spanning boven een bepaald bedrag dat kan worden voorspeld stijgt.

Als deze zekering niet werkt, kunt u deze vervangen door een-trip knipperen één, die werkbare het apparaat tegen beschadiging moet houden door de stijgende boven een bepaalde spanning die kunnen worden gecontroleerd. Dit is veel beter dan een zekering, omdat het leven van het apparaat beschermt, in tegenstelling tot een zekering die is niet goed als je het verkeerd gebruiken.

Ook circuit breakers zijn de volgende type overspanningsbeveiliging die je moet zoeken. Dit is een mechanisch apparaat dat de stroom stopt stroomt in de leiding wanneer de maximale toelaatbare spanning bereikt is.

Als u een stroomonderbreker die u beschermt tegen overstroom niet kunt vinden, moet je kijken naar een beveiliging tegen overbelasting. Dit kan beschermen tegen te hoge spanning, dus het moet in staat zijn om uw elektronisch apparaat te beschermen in het geval van een stroomstoring.

Een digitale tester is het laatste type van de overspanningsbeveiliging die je zou moeten krijgen. Het is een apparaat dat de controles de kracht die wordt door het net wordt geleverd, zodat het zal u waarschuwen wanneer de spanning te hoog is.

Een meter is een andere manier om de spanning te controleren, maar ze zijn niet echt nuttig voor overspanningsbeveiliging. Al deze methoden moeten worden gebruikt om schade aan uw apparaten te voorkomen.

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je te helpen voorkomen dat je slechte bescherming. Probeer niet om een ​​soort substituut gebruiken voor een overspanningsbeveiliging die nodig is voor uw elektronische apparaten.

Je moet niet draaien op uw apparaten voordat u de waarschuwing indicator licht hebt gecontroleerd, vooral met digitale schakelingen. Als je het hebt over wanneer het laag is, moet u het uit te schakelen, die kan leiden tot het apparaat weer dood te gaan.

Wilt u ervoor zorgen dat u de bescherming die werkt voor uw elektronische apparaten te krijgen, niet proberen om alles gebruiken minder dan wat nodig is. De kansen van de overspanningsbeveiliging goed werkt zijn erg klein als je probeert om een ​​vervanger te gebruiken.

Ook interessant

Elektro componenten

Als je iets verkeerd in uw eerste onderzoek, zult u de meeste kans hebben om veel geld uit te geven om het te repareren. Als u de aankoop van een ele ...

Lees verder

Raspberry PI

U zult ook moeten kopen, een zaak voor de Raspberry Pi. Deze case heeft verschillende compartimenten en slots. Je moet om het te houden georganiseerd. ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommig ...

Lees verder