Dit zijn slechts enkele van de diensten die institutionele banken aanbieden. Bezoek mijn website voor meer informatie of neem contact met mij op.

Dit artikel is niet bedoeld om te suggereren dat de huidige financiële crisis het einde van de weg is voor de commerciële banksector. Zoals ik in eerdere artikelen heb gezegd, is IBS al goed gepositioneerd om het hoofd te bieden aan de veranderende financiële omgeving. IBS is ondanks deze economische onrust blijven groeien omdat we erkennen dat de sleutel tot succes een sterke strategische planning en uitvoering is, gekoppeld aan effectief risicobeheer. en nalevingsprogramma's.

IBS is erg trots op de manier waarop onze leden de markt bedienen en uitstekende en betrouwbare klantenservice bieden ondanks de economische onrust. Helaas hebben veel van onze concurrenten ook met soortgelijke uitdagingen te maken gehad. Ik hoop dat onze leden manieren zullen vinden om waarde te blijven bieden aan hun klanten en hun huidige klanten te behouden. in deze moeilijke omgeving.

IBS verwacht in de nabije toekomst geen veranderingen in de manier waarop we zaken doen. We blijven gefocust om de meest efficiënte, winstgevende en betrouwbare bankorganisatie van het land te zijn.

IBS heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om onze diensten te verbeteren en de algehele kwaliteit van onze producten en diensten aan onze klanten te blijven verbeteren. We richten ons in het bijzonder op het verbeteren van ons vermogensbeheer en treasurybeheer. We zijn toegewijd om onze leden te voorzien van innovatieve investeringsstrategieën, waaronder een portefeuille van beheerde accounts die onze klanten zullen helpen groeien naarmate ze ouder worden.

Omdat onze focus ligt op de huidige markt en niet op de korte termijn, kondigt IBS met genoegen verschillende nieuwe productaanbiedingen aan voor de toekomst van ons bedrijf. Als onderdeel van onze inspanningen om onze concurrentie voor te blijven, voegen we de productlijn van een beheerde account toe met opties zoals kredietverenigingen, kleine banken en hypotheekbanken.

IBS verwacht binnenkort aankondigingen te kunnen doen over nieuwe productaanbiedingen. In de tussentijd werken we hard om de economie te ondersteunen en onze leden het hoge serviceniveau te bieden dat ze nodig hebben.

.

Ook interessant

Financieel

Financiële banen - Het gebied van financieel beheerFinancieel beheer wordt ook wel financiën genoemd. Het is de studie van verschillende financiële i ...

Lees verder

Banken

Faillissement Verlichting - Doen Banken Maken Geld uit Als u Slecht Krediet is Onbetaald?Banken bestaan ​​in de moderne wereld om geld te verdienen. O ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Feiten Over Incasso en FactoringEr zijn verschillende namen voor, maar het is in principe hetzelfde bedrijf: incasso en factoring. Het is een type bed ...

Lees verder