Terwijl de aandelen worden verhandeld op een beurs, worden de effecten rechtstreeks verhandeld op een ongereguleerde financiële markt - het bankwezen.

An-exchange traded fund (ETF) is een soort van regelgeving investeringen. Dit fonds is bedoeld voor beleggers om aandelen en obligaties van verschillende bedrijven te kopen via een speciale trading instrument. Bijvoorbeeld, kunt u Apple's aandelen van de NYSE te kopen door middel van een ETF.

Er zijn verschillende soorten van ETF's beschikbaar. Elk van hen is ontworpen voor een bepaalde beleggingscategorie zoals de grote vier - aandelen, obligaties, grondstoffen en energie. Afhankelijk van de aard van de ETF, kunt u ETF's vinden voor een verscheidenheid van bedrijven, waaronder global, nut, small cap, consument defensief, financiële diensten, enz.

Een ander soort van beleggingsfondsen is een Opties ETF genoemd. Deze ETF is bedoeld voor beleggers die willen de voordelen van zowel de regelgeving en het management dat zou hen in staat stellen om betere beslissingen te nemen dan alleen gericht op hun eigen financiën te combineren.

Tot slot is er verordening Aandelen, dat is echt een product van hybride reglementair investeringen. Verordening aandelen beleggen in aandelen, obligaties en opties.

Als je een jonge investeerder en nog steeds je hulp nodig hebt en wat meer informatie over de regelgeving investeringen, dan kun je misschien wel interesse zou hebben in het kijken naar een aantal van de top internet sites. Sommige van deze sites bieden gratis online financiële educatie, zodat u meer kunt leren over de problematiek van het kiezen van de juiste regelgevende investering.

.